Hoppa till innehållet
Vill du jobba i en internationell tillverkningsindustri i Haparanda med goda utvecklingsmöjligheter?
10. februari. 2022 , 10:00-11:00

Vill du jobba i en internationell tillverkningsindustri i Haparanda med goda utvecklingsmöjligheter?

Pipelife International är en ledande europeisk plaströrsproducent. Koncernen är representerad i 26 länder med fabriker i bl.a finska kommunen Ijo och med namnet Pipelife Hafab AB i Haparanda.

Pipelife Hafab bearbetar årligen mer än 35 000 ton plastråvara och produktionen är i hög grad automatiserad. Fabriken i Haparanda är inne i en fas då man behöver förbereda sig för kommande pensionsavgångar och man har därför ett rekryteringsbehov av ett antal personer årligen. Av den anledningen har Pipelife Hafab AB, Utbildning Nord och Arbetsförmedlingen tagit fram en skräddarsydd utbildning.

Är du arbetssökande, inskriven på Arbetsförmedlingen och intresserad av att höra mer om rekryteringsutbildningen och vad ett jobb hos Pipelife Hafab innebär, anmäl dig då till det digitala informationstillfället via Teams den 10 februari kl. 10.00. Mejla namn, mobilnummer samt e-post adress till robert.nordlund@arbetsformedlingen.seFler evenemang


Skolan

Utbildning Nord ligger i en av landets mest expansiva regioner vilket också avspeglas i skolan.

Utbildningarna bedrivs på två olika platser, Övertorneå och Hedenäset. Här finns en framtidstro och positiv inställning.

Läs mer om skolan

Studera med oss

Som studerande vid Utbildning Nord kommer du till en familjär och ödmjuk miljö där du får ett livslångt lärande varje dag.

Läs mer om studerande

Boende

Alla våra studerande som kommer från andra orter och länder garanteras boende genom Utbildning Nord.

Kolla på våra boende

Nyheter

Inskriven på Arbetsförmedlingen och behov av utbildning - Kom på studiebesök!
Är du idag arbetslös, inskriven på Arbetsförmedlingen och intresserad av en utbildning inom ett bristyrke? Det är Arbetsförmedlingen som beslutar...


Instagram #utbildningnord

By Formsmedjan. Powered by Yago