Du lär dig olika tillagningsmetoder och trender som påverkar branschen. Du arbetar redan under utbildningstiden i ett verkligt storkök. Cirka 80-150 matgäster äter i vår lunchrestaurang varje dag. I vår restaurang har vi ibland olika temaveckor, då lagar vi till exempel rätter med viltkött eller rätter från olika länder. Som studerande får du möjlighet att medverka i specialbeställningar. Efter din tid här är du välrustad för jobb i restaurangbranschen.
Läs även Arbetsförmedlingens information och se yrkesfilm om kockyrket>>
Studiebesök
Kontakta Utbildning Nord för ett studiebesök genom att skicka ett mejl till nord@arbetsformedlingen.se.
Ange vilken utbildning du är intresserad av. Ni kommer överens om tid och plats för ett studiebesök.
Boka in dig för ett studiebesök på Arbetsförmedlingens webbsida
Ingen formell examen. Betyg i yrkeskurser inom gymnasieskolans restaurang- och livsmedelsprogrammet. Se Skolverkets restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Se Utbildningsstyrelsens examenskrav för grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen
Tverrfaglig eksamen enligt Utdanningsdirektoratets program för Kokk- og servitørfag vg2.Se Utdanningsdirektoratets Kokk- og servitørfag.
+46 70 555 98 79; +46 72 518 81; +46 76 585 7674
+46 72 555 2508, +46 72 555 70 46
+46 72 237 29 22, +46 72 555 12 46
Jag studerande en del även på fritiden. Det är ju för min framtid jag var här.
Patrik Gräsvik, Kiruna
Utrustningen i köket är väldigt bra och vi får arbeta med fina råvaror.
Daniel Andersen, Tana
Ons. 20. 11
Indisk gryta