Hoppa till innehållet

Arbeta hos oss

Utbildning Nord är näst efter kommunen den största arbetsgivaren i Övertorneå. Vi har ca 70 anställda varav drygt 50 är yrkeslärare.  Du arbetar i en internationell verksamhet med dynamisk arbetsmiljö. Vi behöver dig som är engagerad och kompetent. I gengäld får du en arbetsplats där du som anställd är vår viktigaste resurs.

Vår verksamhet är i ständig utveckling, bland annat med kontinuerlig anpassning till tre länders utbildningssystem och olika regelverk. Vår personal är vår viktigaste resurs för att klara av att genomföra vårt uppdrag som nordisk yrkesutbildningsanordnare. Varje dag arbetar vi för att göra en positiv skillnad för den enskilda individen utifrån synsättet individen i centrum.

Här en kortfilm där några av alla våra engagerade lärare berättar om sin lärarroll hos oss.

Som anställd hos oss får du möjlighet att utveckla och förnya din kompetens på många olika sätt. Vi satsar betydande resurser varje år på olika former av kompetensutvecklingsinsatser. Att våra medarbetare ska må bra både på arbetet och utanför är viktigt för oss. Vi arbetar med systematiskt arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande insatser, t.ex. företagshälsovård, friskvård på arbetstid och sociala aktiviteter för att främja gemenskap och trivsel på jobbet. Utbildning Nord har personalklubben Nordpolarna där anställda kan söka medlemskap och som arbetsgivaren stödjer med årligt verksamhetsbidrag. Nordpolarna anordnar bland annat friskvårdsaktiviteter, trivselresor och personalrabatter.

Välkommen som medarbetare till oss på Utbildning Nord

Lediga tjänster

 Vi söker en restauranglärare >>(PDF)

Karriärberättelser

Från Finland till Sverige för arbete 

 


Skolan

Utbildning Nord ligger i en av landets mest expansiva regioner vilket också avspeglas i skolan.

Utbildningarna bedrivs på två olika platser, Övertorneå och Hedenäset. Här finns en framtidstro och positiv inställning.

Läs mer om skolan

Studera med oss

Som studerande vid Utbildning Nord kommer du till en familjär och ödmjuk miljö där du får ett livslångt lärande varje dag.

Läs mer om studerande

Boende

Alla våra studerande som kommer från andra orter och länder garanteras boende genom Utbildning Nord.

Kolla på våra boende

Nyheter

Traditionellt manliga jobb är mycket roligare
”Jag har alltid velat göra sådant som inte anses vara något för flickor” Att börja utbilda sig till fordonsmekaniker var något av en dröm för Ziba...


Instagram #utbildningnord

By Formsmedjan. Powered by Yago