Hoppa till innehållet

Antagning

Utbildning Nord har successiv antagning på de flesta av våra utbildningar. Det innebär att du får börja så snart en studieplats är ledig. Vanligtvis sker antagning en gång i månaden.

Arbetsmarknadsutbildning

Om du är intresserad av att studera vid Utbildning Nord och är arbetssökande ska du först kontakta din lokala arbetsförmedlare. Hur du går till väga för att söka en arbetsmarknadsutbildning till oss varierar lite mellan länderna. I menyn till vänster hittar du mer information om hur du söker från respektive land.

Företagare eller privatperson

Är du egen företagare eller privatperson och önskar köpa en yrkesutbildning eller kortare kurs kontaktar du utbildningschefen för det utbildningsområde som du är intresserad av. Kontaktuppgifter till våra utbildningschefer hittar du under kontakt.

Gymnasieutbildning

I samarbete med Gränsälvsgymnansiet i Övertorneå ger vi ett antal yrkesinriktade program. Är du intresserad av något av programmen hjälper personal på Gränsälvsgymnasiet gärna dig vidare och svarar på dina frågor.

Kontaktuppgifter hittar du på Gränsälvsgymnasiets webbplats


Skolan

Utbildning Nord ligger i en av landets mest expansiva regioner vilket också avspeglas i skolan.

Utbildningarna bedrivs på två olika platser, Övertorneå och Hedenäset. Här finns en framtidstro och positiv inställning.

Läs mer om skolan

Studera med oss

Som studerande vid Utbildning Nord kommer du till en familjär och ödmjuk miljö där du får ett livslångt lärande varje dag.

Läs mer om studerande

Boende

Alla våra studerande som kommer från andra orter och länder garanteras boende genom Utbildning Nord.

Kolla på våra boende

Nyheter

Företagarkväll gav insikter om möjligheter på orten
Igår kväll  (22/9) anordnade vi tillsammans med Övertorneå kommun en företagarträff med temat kompetensförsörjning. Och visst blev det en kväll som...


Instagram #utbildningnord

By Formsmedjan. Powered by Yago