Hoppa till innehållet
Uppmärksammade för vårt långa kvalitetsarbete
16. juni. 2021

Uppmärksammade för vårt långa kvalitetsarbete

Nyligen genomförde det globala certifieringsorganet Lloyd´s Register förnyelserevision av vårt verksamhetssystem 9001-2015. En förnyelserevision omfattar hela verksamheten och glädjande har vi mottagit besked om att vi godkänts. I veckan fick vi så en överraskning. Vi har blivit invalda i Lloyd´s Register Hall of Fame som ett erkännande för vårt 20-åriga kvalitetsarbete.

Lloyd’s Register konstaterade i sin förnyelserevision bl.a att vi inom alla verksamhetsområden visar ett mycket gott engagemang där medarbetarna har god kontroll på sina processer och dokumenterar aktiviteter enligt god standard.

I veckan kom så ett brev om att vi upptagits i Lloyd´s Registers Hall of Fame, som ett erkännande för vårt dryga 20-åriga kvalitetsarbete, tillsammans med en silver plakett ”20 years Quality Managment Excellence”.

 - Kvalitetsarbete är en ständigt pågående och levande process som aldrig tar slut. Det var därför en trevlig överraskning att bli uppmärksammad för vårt 20-åriga kvalitetsarbete. Till plaketten har vi försökt hitta en synlig plats för vi på Utbildning Nord är stolta över vad vi tillsammans åstadkommit och vår strävan efter förbättringar fortsätter, säger Leif Lahti, direktör för Utbildning Nord, med anledning av utmärkelsen.



Titta på senaste nytt

Övertorneås ArcticSkills Medaljörer 2024!

22. mars. 2024
I veckan avgjordes årets yrkestävling ArcticSkills 2024 i Kirkenes, Norge. Deltagarna från Norge, Sverige och Finland tävlade i 13 olika...

Utbildning Nord uppmärksammar Internationella Lyckodagen den 20 mars

19. mars. 2024
Övertorneå kommun genomför sedan en tid tillbaka en pilotsatsning för att förbättra måendet hos sina invånare. En del av denna satsning innebär att...

Klart med ny direktör för Utbildning Nord

15. januari. 2024
Styrelsen för stiftelsen Utbildning Nordkalotten, i dagligt tal Utbildning Nord, har utsett en ny direktör för tidsperioden 2024-07-01 till...

Skolan

Utbildning Nord ligger i en av landets mest expansiva regioner vilket också avspeglas i skolan.

Utbildningarna bedrivs på två olika platser, Övertorneå och Hedenäset. Här finns en framtidstro och positiv inställning.

Läs mer om skolan

Studera med oss

Som studerande vid Utbildning Nord kommer du till en familjär och ödmjuk miljö där du får ett livslångt lärande varje dag.

Läs mer om studerande

Boende

Alla våra studerande som kommer från andra orter och länder garanteras boende genom Utbildning Nord.

Kolla på våra boende

Nyheter

Övertorneås ArcticSkills Medaljörer 2024!
I veckan avgjordes årets yrkestävling ArcticSkills 2024 i Kirkenes, Norge. Deltagarna från Norge, Sverige och Finland tävlade i 13 olika...


Instagram #utbildningnord

By Formsmedjan. Powered by Yago