Hoppa till innehållet
Lahti basar ytterligare två år
29. juni. 2020

Lahti basar ytterligare två år

Leif Lahti från Övertorneå, som varit direktör för Utbildning Nord sedan 1 juli 2016, har sökt och styrelsen har beviljat förlängning i ytterligare två år. Det innebär att Leif Lahtis förordnandet som direktör sträcker sig till 30  juni 2022.

- Jag är både glad och stolt över att ha fått fortsatt förtroende att leda Utbildning Nord i ytterligare två år. Mer spännande utbildningsverksamhet att leda är det svårt att tänka sig.

I år fyller vi dessutom 50 år som nordisk utbildningsanordnare men tyvärr har Covid-19 ställt till det för oss, så det vi planerat har vi fått ställa in så här långt.

Enligt överenskommelsen som Sverige, Norge och Finland tecknar om Utbildning Nord (Stiftelsen Utbildning Nordkalotten) kan direktören söka förlängning upp till fyra år.



Titta på senaste nytt

Utbildning Nord uppmärksammar Internationella Lyckodagen den 20 mars

19. mars. 2024
Övertorneå kommun genomför sedan en tid tillbaka en pilotsatsning för att förbättra måendet hos sina invånare. En del av denna satsning innebär att...

Klart med ny direktör för Utbildning Nord

15. januari. 2024
Styrelsen för stiftelsen Utbildning Nordkalotten, i dagligt tal Utbildning Nord, har utsett en ny direktör för tidsperioden 2024-07-01 till...

Ny överenskommelse undertecknad för Utbildning Nord

17. november. 2023
I veckan undertecknade länderna en överenskommelse om Stiftelsen Utbildning Nordkalotten, (dagligt tal benämnt Utbildning Nord), verksamhet för de...

Skolan

Utbildning Nord ligger i en av landets mest expansiva regioner vilket också avspeglas i skolan.

Utbildningarna bedrivs på två olika platser, Övertorneå och Hedenäset. Här finns en framtidstro och positiv inställning.

Läs mer om skolan

Studera med oss

Som studerande vid Utbildning Nord kommer du till en familjär och ödmjuk miljö där du får ett livslångt lärande varje dag.

Läs mer om studerande

Boende

Alla våra studerande som kommer från andra orter och länder garanteras boende genom Utbildning Nord.

Kolla på våra boende

Nyheter

Klart med ny direktör för Utbildning Nord
Styrelsen för stiftelsen Utbildning Nordkalotten, i dagligt tal Utbildning Nord, har utsett en ny direktör för tidsperioden 2024-07-01 till...


Instagram #utbildningnord

By Formsmedjan. Powered by Yago