Hoppa till innehållet
Utbildning Nord har en ny webb
8. february. 2018

Utbildning Nord har en ny webb

Efter en period av utvecklingsarbete tillsammans med Formsmedjan Strategisk Kommunikation i Boden släpper Utbildning Nord sin nya webb. Bakgrunden till förändringen var att det fanns ett behov av en modernisering och anpassning av den tidigare webbplatsen.

Formsmedjan har tagit fram en enklare navigering med tydligare gruppering för att presentera det centrala i Utbildning Nords verksamhet som är just utbildning – och bredden på densamma. En tydligare och enklare struktur hjälper besökaren att snabbt hitta rätt navigation. Nu finns det även möjligheter för besökaren, studerande, att interagera och lämna direkta synpunkter och återkoppling.

Självklart är även denna webbversion anpassad till mobiltelefon och surfplatta.

- Vi kände att vi behövde få en tydligare struktur och ett naturligare flöde på vår sida. Det gäller för oss att vara informativa och tydliga på alla sätt. För oss som en liten yrkesskola men med ett stort upptagningsområde som omfattar tre länder, Norge, Sverige och Finland, är vår webb själva navet för vår kommunikation, säger Birgitta Jysky, chef för intern service och kommunikation vid Utbildning Nord i Övertorneå.



more_news

No news at the moment.


Instagram #utbildningnord

By Formsmedjan. Powered by Yago