För sökande till arbetskraftsutbildning från Finland

För studerandeantagningen svarar arbets- och näringsbyrån. Inträdeskraven varierar beroende på utbildning. Till våra utbildningar söker du via arbets- och näringsbyråer. Du kan lämna elektronisk ansökningsblankett på tillgängliga arbetskraftsutbildningar via arbets- och näringsförvaltningens webbsida (www.mol.fi) eller direkt via den egna arbets- och näringsbyrån.

Tillgängliga utbildningsplatser på Utbildning Nord

Våra utbildningar hittar du på arbets- och näringsförvaltningens hemsida www.mol.fi under arbetskraftsutbildningar, med sökord Nord eller Nordkalotten. Du hittar även våra utbildningar under yrkesbransch eller med fria sökord till exempel servitör, kock och så vidare.

Från nedanstående länk kommer du direkt till Utbildning Nords tillgängliga utbildningar som du kan söka till.

För tillfället tillgängliga studerandeplatser på Utbildning Nord  (klicka på länken)

Starta eget – Företags Finland

Är du intresserad av ett eget företagande efter avslutad arbetskraftsutbildning erbjuder Företags Finland en servicehelhet för företag och för dem som är intresserade av företagande, för tjänster på webben, per telefon och över disken.

www.foretagsfinland.fi

Telefon  +358 295 020 501 mån–tors (finsk tid) kl 8.00–17.00, fre kl 10.00–17.00

För övriga sökande

Är du privatperson eller företagare och intresserad av att köpa en yrkesutbildning eller kortare kurs, tar du kontakt med någon av våra utbildningschefer. Kontaktuppgifter hittar du under kontakt.

Senast uppdaterad 2014-04-06 19:07:20
 

Kalender

25 januari
Vi deltar på mässan Framtid Boden. Plats:...
 

Dagens lunch v. 03

Torsdag 18 Januari
Krämig viltsoppa (L,G) med bröd och ost
 
 
 
 
 
Bredd: px