mat

A la carte restaurangen

v 3 öppen på onsdag och torsdag kl 10.40-12.15

Förrätter:

Räksoppa med kammusslor / Rapukeittoa ja kampasimpukoita
Blini
Tapas bricka av vilt / Tapas-lautanen riistasta

Varmrätter:
Frasig abborrfilé, palsternacka pure, vitvinssås / Rapea ahvenfilé, palsternakkasosetta
Oxfilé Wellington / Häränfilé Wellington
Kalvytterfilé, jordärtskocks- och potatis pure, rödvinssky
 
/ Vasikan ulkofilettä, maa-artisokkasosetta ja punaviinikastiketta

Efterrätter:
Apelsin sorbet / Appelsiinisorbettia
Äppelros, citron sabayon / Omenaruusuke ja sitruuna sabayonia

150 kr



 

Senast uppdaterad 2018-01-17 07:41:50
 

Kalender

25 januari
Vi deltar på mässan Framtid Boden. Plats:...
 

Dagens lunch v. 03

Torsdag 18 Januari
Krämig viltsoppa (L,G) med bröd och ost
 
 
 
 
 
Bredd: px