Arbeta hos oss

Utbildning Nord är näst efter kommunen den största arbetsgivaren i Övertorneå. Vi har ca 70 anställda varav drygt 50 är yrkeslärare.  Du arbetar i en internationell verksamhet med dynamisk arbetsmiljö. Vi behöver dig som är engagerad och kompetent. I gengäld får du en arbetsplats där du som anställd är vår viktigaste resurs.

Vår verksamhet är i ständig utveckling, bland annat med kontinuerlig anpassning till tre länders utbildningssystem och olika regelverk. Vår personal är vår viktigaste resurs för att klara av att genomföra vårt uppdrag som nordisk yrkesutbildningsanordnare. Varje dag arbetar vi för att göra en positiv skillnad för den enskilda individen utifrån synsättet individen i centrum.

Här en kortfilm där några av alla våra engagerade lärare berättar om sin lärarroll hos oss.

Som anställd hos oss får du möjlighet att utveckla och förnya din kompetens på många olika sätt. Vi satsar betydande resurser varje år på olika former av kompetensutvecklingsinsatser. Att våra medarbetare ska må bra både på arbetet och utanför är viktigt för oss. Vi arbetar med systematiskt arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande insatser, t.ex. företagshälsovård, friskvård på arbetstid och sociala aktiviteter för att främja gemenskap och trivsel på jobbet. Utbildning Nord har personalklubben Nordpolarna där anställda kan söka medlemskap och som arbetsgivaren stödjer med årligt verksamhetsbidrag. Nordpolarna anordnar bland annat friskvårdsaktiviteter, trivselresor och personalrabatter.

Välkommen som medarbetare till oss på Utbildning Nord

Lediga tjänster

Just nu söker vi en utbildningschef till Teknik och industri(PDF). 

Senast uppdaterad 2017-12-07 10:47:15
 

Pressmeddelanden

13 oktober
- Vi upplever att droganvändning bland studerande ökat under det senaste...
 
22 september
Bild ovan: Viktoria Mäki, lärare på vård- och omsorgsutbildningen berättar om...
 
14 september
Igår, onsdag 13 september, genomförde BYN ett kvalitetsäkringsbesök i...
 
1 augusti
Några månaders utbildning genererar i en utmärkt anställning. Antti Vuoti...
 
 
 
 
 
Bredd: px